Google+ Followers

Tuesday, 9 April 2013

Langkah-langkah yang perlu diambil oleh Pemimpin PR sejurus PR tubuh Kerajaan persekutuan

1 - Sediakan lorong khas TOL kepada penyokong UMNO yang mahu membayar TOL. Ini kerana mereka menolak untuk penghapusan TOL.

2 - Sediakan pinjaman PTPTN khas untuk Aspirasi-UMNO belajar. Ini kerana mereka menolak pendidikan percuma dan penghapusan PTPTN (Hutang wajib bayar kata mereka).

3 - Sediakan pam khas untuk penyokong UMNO membeli petrol dengan harganya sama seperti dizaman BN. Ini kerana mereka tidak bersetuju harga bahan bakar itu diturunkan.

4 - Sediakan borang khas untuk penyokong UMNO beli kereta dengan harganya sama seperti dizaman BN. Ini kerana mereka tidak bersetuju cukai eksais dihapuskan.

5 - Sediakan kaunter bayaran khas tarif AIR/ELETRIK/ASTRO dengan tarif seperti dizaman BN. Ini kerana penyokong UMNO tidak bersetuju kadar tarif ini diturunkan.

6 - Sediakan syarikat khas membina rumah dengan harga yang sama seperti BN untuk Penyokong UMNO beli. Ini kerana mereka tidak setuju harga rumah diturunkan.

7 - Gaji khas minima rm900 oleh BN dikekalkan kepada pekerja yang memegang taraf pennyokong UMNO. Ini kerana mereka tidak setuju gaji minima rm1100 sebulan.


Sumber info: Klik SINI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
A-Fatiha
Ahmad Farhan Ruslan
A-Fatiha Kpl 1124833 Khairul Anuar

Blog Archive

Pemantau Bebas 2020 Followers: